Jeg bruger ofte denne som gæsteret - og den er populær især når der kommer "sovse-elskere"
1 mørbrad
1 pk tyndskåret røget skinke eller kalkunbacon
1 pikant smøreost ( eller hvidløgsost)
Mørbrad renses og der laves en lang ridse halvvejs ned i dybden
I ridsen/lommen fyldes der lidt pikantsmøreost
Skinkeskiver vikles rundt om mørbraden
Lægges i et ovnfad og steges i ovnen i ca 25-30 min i ovnen - jeg skærer mørbraden midt over og checker om den er gennemstegt - serveres i skiver
Resten af osten bruges til sovs : 1 bouillonterning opløses i 3 dl kogende vand og 2 dl mælk - osten piskes ud i sovsen og den jævnes f.eks med dryssejævning - salt og peber
Serveres f.eks med ris og dampet grønsag - forslag: sukkerærter
1 mørbrad
1 pk tyndskåret røget skinke eller kalkunbacon
1 pikant smøreost ( eller hvidløgsost)
Mørbrad renses og der laves en lang ridse halvvejs ned i dybden
I ridsen/lommen fyldes der lidt pikantsmøreost
Skinkeskiver vikles rundt om mørbraden
Lægges i et ovnfad og steges i ovnen i ca 25-30 min i ovnen - jeg skærer mørbraden midt over og checker om den er gennemstegt - serveres i skiver
Resten af osten bruges til sovs : 1 bouillonterning opløses i 3 dl kogende vand og 2 dl mælk - osten piskes ud i sovsen og den jævnes f.eks med dryssejævning - salt og peber
Serveres f.eks med ris og dampet grønsag - forslag: sukkerærter
Hvordan laves ostesovsen?
SvarSletSe næstsidste afsnit - der er det beskrevet.
SvarSlet