Denne spinatsalat er allerbedst når den serveres lun - men kan også spises kold.
4 prs.
1 bundt grønne asparges - skæres i 2 cm skrå stykker
1 halv courgette - skæres i 1 cm skiver og så i kvarte
1 kvart pose edamame bønner - frost - tøes op i en skål med kogende vand
1 pose spinatblade eller 2 bakker babyspinat
Dressing:
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
2 spsk soya
1 hvidløgsfed - presset
2 spsk frisk ingefær - ca 4 cm revet eller i mindst mulige tern
pebber
Asparges og courgetter steges i lidt olie et par minutter i en stor stegepande / wokgryde - tilsæt edamame bønner, dressingen og halvdelen af spinaten - rør godt rundt - sluk straks for varmen, så dressingen ikke fordamper.
Når det hele er kølet lidt af tilsættes den sidste halvdel af spinaten, så den ikke falder helt sammen af varme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar