6 personer
2 Andebryststege eller 4 andebryster
Andebouillon
Kaffefløde
mælk
Andebryststeg steges 45 min ved 180 gr - andebryster steges ca 20 min ved 180 gr
De vinder ved først at blive brunet med skindet nedaf ved høj varme på stegepande - så smelter en del af fedtet fra og de bliver sprøde.
Andesovs
4 dl kogende vand tilsættes 3 toppede tsk fuld andebouillon-pulver ( jeg bruger Oscars )
reven skal af 2 appelsiner
6 dl letmælk + en lille kaffefløde
Lidt sovsekulør og drysse-jævning tilsættes, samt krydres med salt/pebber
Tilsæt evt stegesky fra bradepanden – tag mest muligt af fedtet fra !
Appelsinsalat:
Skær hele skallen af 2 appelsiner, så du kun har appelsinkødet tilbage. Skær appelsinkødet i små stykker.
Snit en icebergsalat meget fint – evt. på køkkenmaskinen.
Bland appelsinstykker og salat sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar