4.prs
1 terning bouillon
4 dl vand
2 hvidløgsfed
2 store løg
ingefær - 1 tsk stødt eller 3 cm frisk revet
flået hakket tomat - 1 dåse eller brikkarton
1 lille dåse kokosmælk
1 pose frossen helbladet spinat
pepper
salt
Jeg bruger en stegegryde eller en sauterpande ( bred bund / høj side )
Løg i store stykker 3x3 cm koges i bouillonen et par minutter
Presset hvidløg, ingefær, kokosmælk og tomat tilsættes - småkoge i min. 10 min
Krydres efter smag med pepper og salt
Tilsæt den optøede spinat
Steg laks og/eller hvid fisk og tilsæt det lige før servering
Kan også laves med kyllingfilet i strimler eller stegte grønsager
Servers med ris og brød
1 terning bouillon
4 dl vand
2 hvidløgsfed
2 store løg
ingefær - 1 tsk stødt eller 3 cm frisk revet
flået hakket tomat - 1 dåse eller brikkarton
1 lille dåse kokosmælk
1 pose frossen helbladet spinat
pepper
salt
Jeg bruger en stegegryde eller en sauterpande ( bred bund / høj side )
Løg i store stykker 3x3 cm koges i bouillonen et par minutter
Presset hvidløg, ingefær, kokosmælk og tomat tilsættes - småkoge i min. 10 min
Krydres efter smag med pepper og salt
Tilsæt den optøede spinat
Steg laks og/eller hvid fisk og tilsæt det lige før servering
Kan også laves med kyllingfilet i strimler eller stegte grønsager
Servers med ris og brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar