Jalfrezi er en indisk krydderiblandingspasta på glas - jeg køber den hos min indvandrer-grønthandler.
Hvid fisk er ofte lidt "kedelig" i smagen og der behøves noget krydderi for at gøre den spændende.
Hvid fisk er ofte lidt "kedelig" i smagen og der behøves noget krydderi for at gøre den spændende.
Kan også bruges til forret - eller som kold/lun ret på en buffet
( fisketern kan erstattes af rejer eller brug halvt af hver)
Hovedret 4 pers:
2 pk frosne pangasius fileter i tern 2 x 2 cm
1 spsk Jalfrezi krydderipasta
olie eller flydende margarine
1 bundt forårsløg i tynde ringe
1 rød pebber i tern
1 squash i tern
...... eller en frossen grøntsagsblanding
Start med at sætte ris eller nudler over til kogning.
Skær grøntsager ud
Steg grøntsagerne et par min. i fedtstoffet og jalfrezi - tilsæt fisketern og sku ned for varmen - steg til fisketern er gennemstegt.
Hvis man ønsker sovs - så tilsæt 1 spsk mere af krydderipastaen,lidt vand/mælk og lidt hvid dryssejævning - giv det et opkog
Serveres med ris og brød og evt. en grøn salat
Hvis du har ekstra tid
salatforslag: tomater,agurker,forårsløg i små tern - finhakket koriander - salt/pebber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar