torsdag den 20. januar 2011

Mørbrad med pikantost og skinkesvøb

Jeg bruger ofte denne som gæsteret - og den er populær især når der kommer "sovse-elskere"

1 mørbrad
1 pk tyndskåret røget skinke eller kalkunbacon
1 pikant smøreost ( eller hvidløgsost)

Mørbrad renses og der laves en lang ridse halvvejs ned i dybden
I ridsen/lommen fyldes der lidt pikantsmøreost
Skinkeskiver vikles rundt om mørbraden

Lægges i et ovnfad og steges i ovnen i ca 25-30 min i ovnen - jeg skærer mørbraden midt over og checker om den er gennemstegt - serveres i skiver

Resten af osten bruges til sovs : 1 bouillonterning opløses i 3 dl kogende vand og 2 dl mælk - osten piskes ud i sovsen og den jævnes f.eks med dryssejævning - salt og peber


Serveres f.eks med ris og dampet grønsag - forslag: sukkerærter

2 kommentarer: