Salat med pære og dadler fra Annemad
Denne salat har jeg netop serveret til fødselsdagsbrunch - det passede fint da den var ret sød i smagen med dadlerne - hvis jeg skal bruge den til aftensmad så vil jeg nok undlade dadlerne
AnneMad - Salat, parmaskinke og gorgonzola
Pinjekerner.
Parmaskinke.
Friske pærer - jeg skar dem i god tid/ lægges i vand med citron
Friske dadler.
Gorgonzola - jeg brugte Primadonna / Parmesan i tynde flager
Forårsløg - spar ikke på dem da salaten er meget sød
Salat - jeg brugte babyspinat i strimler
Dressing:
Koldpresset jomfruolivenolie.
En god gammel balsamico.
Akaciehonning.
Salt og friskkværnet sort peber.
Salaterne plukkes i stykker og lægges på et fad.
Fremgangsmåde:
Pinjekernerne ristes gyldne på en tør pande. Parmaskinken steges i store stykker i en god olie, til de er gyldne og sprøde.Pærerne skæres i tynde både og blandes med salaten. Dadlerne skæres i mundrette stykker og fordeles ovenpå salaten sammen med små bidder af gorgonzola.
Drys salaten med finthakket forårsløg, ristede pinjekerner
Ingen kommentarer:
Send en kommentar