Denne bulgursalat kan egentlig tilsættes hvilken som helst grønsag du normalt ville bruge i en salat - det er smagen fra krydderiblandingen der gør denne bulgursalat anderledes end de fleste man får serveret.
Jeg har bl.a brugt minitern af broccoli eller hokkaidogræskar
4 pers. ( som tilbehør til aftensmad i stedet for ris )
4 dl grov bulgur
7 dl kogende vand
Bulguren overhældes det kogende vand og står og trækker 1/2 time under låg - rør et par gange.
Skal det gå hurtigt, så sæt det til at småkoge.
2 fed presset hvidløg og
3 spsk kebab-krydderi ( jeg køber det hos TIGER ) udrøres i 6 spsk olie
Blandes grundigt i bulguren
Tilsæt bulguren:
4 spsk finhakket soltørret tomat
10 tørrede abrikoser i mini-tern
5 forårsløg i tynde skiver
1/2 pose ristede pinjekerner
Kan varieres med andet grønt i små tern - squash - agurk - tomat eller nogen ærter
Kan serveres varm - kold eller lun
Bulgursalaten kan blive hovedret eller frokostret hvis du blander f.eks. tern af kyllinginderfilet eller et par poser rejer i den !
Jeg medbringer den ofte når der skal være fælles buffet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar