Denne opskrift "genudgives" da den lige har været brugt til gæstemiddag og begge familier ville gerne have opskriften - jeg serverede den med lun spinat/asparges salat og grøn salsa-salat. Jeg skriver snarest indlæg om salaterne.
4.rps
1 kylling-bouillon terning
4.rps
1 kylling-bouillon terning
3 dl vand
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt spidskommen
1 fed presset hvidløg
4 spsk smooth peanutbutter
3 dl letmælk
maizena dryssejævning - hvid
1 bakke kylling inderfilet ca 400 gr
ris
frosne ærter
Hvis der er tid til at skrælle og snitte, så passer tynde stave af gulerødder/pastinakker stegt på panden godt til retten.
Denne ret laver jeg på ca 15 min mens risene koger - hvis vi kun får ærter som tilbehør!
1
sæt risene til at koge efter din egen metode
2
kog bouillonterning og vand - tilsæt krydderier/hvidløg og pisk peanutbutter ud i sovsen tilsæt mælk og jævn den med maizena
3
steg kylling inderfilet i noget fedtstof på pande ved høj varme - vend dem når de er gyldne på undersiden og begyndt at være stegt "op af siderne" ovenpå. Steg dem kort tid på den anden side og sluk for varmen - lad dem stå på eftervarmen. Check en enkelt at de er gennemstegte.
4
en portion frosne ærter i en skål overhældes med kogende vand , så de lige optøes og bliver lidt lune
Variation - kyllinginderfileterne vendes i pisket æg og derefter i sesamfrø før de steges.
Variation - kyllinginderfileterne vendes i pisket æg og derefter i sesamfrø før de steges.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar