søndag den 19. december 2010

Andebryster med appelsinsovs

6 personer

2 Andebryststege eller 4 andebryster
Andebouillon

Kaffefløde

mælk


Andebryststeg steges 45 min ved 180 gr  - andebryster steges ca 20 min ved 180 gr

De vinder ved først at blive brunet med skindet nedaf ved høj varme på stegepande - så smelter en del af fedtet fra og de bliver sprøde.




Andesovs
4 dl kogende vand tilsættes 3 toppede tsk fuld andebouillon-pulver ( jeg bruger Oscars )
reven skal af 2 appelsiner

6 dl letmælk + en lille kaffefløde

Lidt sovsekulør og drysse-jævning tilsættes, samt krydres med salt/pebber

Tilsæt evt stegesky fra bradepanden – tag mest muligt af fedtet fra !

Hele måltidet serveres med ris og brød/smør og apppelsin-salat

Appelsinsalat:

Skær hele skallen af 2 appelsiner, så du kun har appelsinkødet tilbage. Skær appelsinkødet i små stykker. 
Snit en icebergsalat meget fint – evt. på køkkenmaskinen.



Bland appelsinstykker og salat sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar