mandag den 20. december 2010

Fisk Jalfrezi

Jalfrezi er en indisk krydderiblandingspasta på glas - jeg køber den hos min indvandrer-grønthandler.
Hvid fisk er ofte lidt "kedelig" i smagen og der behøves noget krydderi for at gøre den spændende.
Kan også bruges til forret - eller som kold/lun ret på en buffet
( fisketern kan erstattes af rejer eller brug halvt af hver)

Hovedret 4 pers:

2 pk frosne pangasius fileter i tern 2 x 2 cm
1 spsk Jalfrezi krydderipasta
olie eller flydende margarine

1 bundt forårsløg i tynde ringe
1 rød pebber i tern
1 squash i tern
...... eller en frossen grøntsagsblanding

Start med at sætte ris eller nudler over til kogning.

Skær grøntsager ud

Steg grøntsagerne et par min. i fedtstoffet og jalfrezi - tilsæt fisketern og sku ned for varmen - steg til fisketern er gennemstegt.

Hvis man ønsker sovs - så tilsæt 1 spsk mere af krydderipastaen,lidt vand/mælk og lidt hvid dryssejævning - giv det et opkog

Serveres med ris og brød og evt. en grøn salat

Hvis du har ekstra tid
salatforslag: tomater,agurker,forårsløg i små tern - finhakket koriander - salt/pebber

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar