Mange laver allerede denne salat, tror jeg - men de fleste bruger større buketter broccoli end jeg gør og så koger de dem lige lidt først. Kogning af broccoli får kålsmagen frem - og det ønsker jeg ikke.
Denne salat kan "kål-haderne" her i famillien godt lide - rå broccoli smager ikke af kål.
Maria siger: " Tante Berit´s broccolisalat er bedre end de andres, fordi hun har kun bittesmå stykker broccoli i den".
Lille portion - tilbehør til middagsmad 2 personer
Denne salat kan "kål-haderne" her i famillien godt lide - rå broccoli smager ikke af kål.
Lille portion - tilbehør til middagsmad 2 personer
Dressing:
1/2 dl mælk
1 spsk mayonaise
salt / pebber
1/2 lille løg finhakket
1/2 dl rosiner
Det ovenstående blandes sammen og står og trækker mens resten tilberedes.
1/2 dl solsikkekerner ( evt ristede )
1/2 broccoli ( kun det yderste mørkegrønne skæres af og bruges )
1/2 pakke sprødstegt bacon i små tern drysses over
Variation:
1/4 broccoli + 2 dl optøede ærter ( den er faktisk blevet min favorit )
Ingen kommentarer:
Send en kommentar