tirsdag den 21. december 2010

Salat med rå broccoli

Mange laver allerede denne salat, tror jeg - men de fleste bruger større buketter broccoli end jeg gør og så koger de dem lige lidt først. Kogning af broccoli får kålsmagen frem - og det ønsker jeg ikke.

Denne salat kan "kål-haderne" her i famillien godt lide - rå broccoli smager ikke af kål.


Maria siger: " Tante Berit´s broccolisalat er bedre end de andres, fordi hun har kun bittesmå stykker broccoli i den".




Lille portion - tilbehør til middagsmad 2 personer

Dressing:
1/2 dl mælk
1 spsk mayonaise
salt / pebber

1/2 lille løg  finhakket
1/2 dl rosiner

Det ovenstående blandes sammen og står og trækker mens resten tilberedes.

1/2 dl solsikkekerner ( evt ristede )
1/2 broccoli ( kun det yderste mørkegrønne skæres af og bruges )
1/2 pakke sprødstegt bacon i små tern drysses over

Variation:
 1/4 broccoli  +  2 dl optøede ærter  ( den er faktisk blevet min favorit )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar