onsdag den 15. december 2010

Mexi-ruller med taco-krydderi - kødfyld eller grønt fyld

500 gr hakket oksekød eller andet hakket kød ( kød kan erstattes af hakk. grøntsager / bønner / linser )
lidt flydende margarine
1 pose taco-blanding ( min favorit er fra Netto)
1 pk tortilla-pandekager ( 6/8 stk)
1 pose revet ost - jeg foretrækker cheddar som smager af noget
1 brik pizza-tomatsovs
2 dl mælk
salt/pebber

Tilberedning
steg kødet/grønt i lidt fedtstof sammen med taco-pulveret indtil det er gennemstegt
skær pandekagerne i halve
læg en stor grydeskefuld varmt fyld på en halv pandekage - drys med ost - rul - læg rullen i et ovnfad ... gentag til alt fyld er brugt
bland tomatsovsen med mælken og hæld det over rullerne i fadet
varmes i ovnen 10-15 min ved 200 gr.

Serveres med majs - revet ost - guacomole - tomater - evt. ris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar